Common fault treatment methods in USB flash drive

- Apr 27, 2018-

USB drive fault handling method.leather usb flash drive.jpg

1. The file cannot be read.

Solution: re-burn with OTI burning program. If unsuccessful, please contact the dealer.

2. Failed to detect USB flash drive character;

Solution: use the UMSD tool to repair, low order format;

3. Write protection/cannot write protection.

Solution: excessive force, switch off, please contact with your dealer, return to manufacturer replacement (usually in type 03 'peanut');

4. Indicate whether to format.

Solution: use the UMSD tool to repair, low - order formatting. Please follow the correct procedure to use;

5. USB stick cannot be formatted.

Solution: use the UMSD tool to repair, low - order formatting. Please follow the correct procedure to use;

6. No electricity

Solution: please check your computer for normal use first. Otherwise, please contact the dealer to return the product replacement;

walnut wood-usb stick.jpg7. Disconfirmation (there is a disk character that cannot read the disk or the code)

Solution: re-burn with OTI burning program. If unsuccessful, please contact the dealer (please refer to the burning procedure);

8, WIN98 cannot read, WIN2000 cannot be formatted.

Solution: use the UMSD tool to repair, low - order formatting. Please follow the correct procedure to use;

9. The USB drive file cannot be copied.

Solution: use the UMSD tool for disk repair. If unsuccessful, please contact the dealer to return the product replacement.

10. I/O error

Solution: use the UMSD tool to repair, low - order formatting. Please follow the correct procedure to use;

11. The light cannot be found on the disk.

Solution: please contact the dealer to return product replacement;

12, forget the password, what to do?

Solution: repartition with UMSD, but the data cannot be saved;

13. Dead machine/blue screen.

Solution: pull out the USB flash drive and restart the computer.

 

Xinyuanchuang company is a high quality company specializing in 3C accessories. The main products include bluetooth speaker, bluetooth headset, USB flash drive, etc.